white house development
als een vis in het water

Hoe kunnen we gebouwen realiseren die betere ruimtes en nieuwe mogelijkheden bieden? Dat is de vraag die de vijf leden van White House Development (kortweg WHD)  zich telkens opnieuw stellen. Sinds 2014 bundelen de heren hun krachten voor een gezamenlijk avontuur: het aankopen van onroerend goed, dat ze transformeren tot duurzame en kwalitatief hoogstaande gebouwen. Op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden gaat WHD projecten aan die anderen laten liggen.

WHD bundelt kennis op het gebied van ontwikkelen en bouwen met architectonische expertise en inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken en voorzieningen. Zij is altijd goed op de hoogte van de markt, en van de ideeën, wensen en mogelijkheden die daar leven. Kortleven: ‘Ieder van ons is expert in een ander facet van het ontwikkelingsproces. Daardoor hebben we alle kennis en expertise in huis die nodig is voor complexe projecten’.

 

Winkel: ‘Door onze ervaring voelen we haarfijn aan waar kansen liggen. We kunnen door een gebouw heen kijken, mogelijkheden zien. We hebben gevoel voor momentum, zijn creatief en innovatief. Oók wanneer we vanuit een bestaande context moeten werken, en er dus als heel veel is bepaald. Daar ligt voor ons de grote uitdaging’.

Vaak betekent dit dat vaste waarden opnieuw onder de loep worden genomen, wat voor de eindgebruiker een fantastisch product oplevert, en voor de gemeente en haar inwoners de stedelijke omgeving een belangrijke impuls geeft. Want kwaliteit maak je met kwaliteit.

 

WHD heeft in Gouda inmiddels twee succesvolle ontwikkelingen in uitvoering: de transformatie van het Kaaspakhuis van De Producent aan de Wachtelstraat tot 52 lofappartementen én de realisatie van 6 luxe stadsvilla’s in het monumentale gebouw van de Rijksadministratie. Beide projecten worden in de zomer van 2017 opgeleverd.

DURFT U DE
SPRONG TE WAGEN?

“we kunnen door een gebouw heen kijken, mogelijkheden zien”

Mis geen nieuws:

Interesse of vragen?

white house development
als een vis in het water
white house development
als een vis in het water
white house development
als een vis in het water
WHITE HOUSE DEVELOPMENT
als een vis in het water

DURFT U DE
SPRONG TE WAGEN?